Feestlocatie

Golfbaan Weesp, een prachtige locatie voor uw feest en partij. Golfbaan Weesp is een toegankelijke en unieke locatie in een rustieke omgeving, waar u een fantastisch feest kunt organiseren in ieder gewenst thema. Voor zowel grote als kleine partijen zijn wij u graag van dienst. Als feestlocatie kunnen wij voorzien in een ruimte in het restaurant waar u in alle rust uw gasten kunt ontvangen. Ook kunnen wij met u een sportief element aan uw feest toevoegen en een leuk uitje op de golfbaan organiseren. Denk hierbij aan een golfles of een golfwedstrijd.

Wanneer u wenst gebruik te maken van het restaurant, dan kunt u in samenwerking met ons keukenpersoneel tevens een keuze maken voor een buffet, borrelgarnituren of een speciaal samengesteld menu.

Groepen en feesten

Golfbaan Weesp biedt talloze mogelijkheden voor het beleven van onvergetelijke feesten, van zonnige bbq's en buffetten tot aan luxe diners en recepties. De feestzaal kan geheel naar eigen wens worden ingericht en biedt ruimte voor partijen tot 200 personen. Onze locatie is zeer toegankelijk en bovendien beschikken wij over ruime gratis parkeermogelijkheden. De karakteristieke omgeving voegt een extra dimensie toe aan de sfeer van uw feest.

Wij bieden activiteiten aan als: Putting les en contest, Chipping and driving, Tennisgolf of Golftennis, Footgolf of voetbalgolf, Jeu de Boules, Boogschieten. Wij verzorgen graag een voorstel op maat.

Trouwen

Golfbaan Weesp biedt u een prachtige trouwlocatie, waarin u zich in een groene, natuurlijke omgeving waant terwijl u geniet van de knusse ambiance van het restaurant.

Samen met u organiseren wij een ceremonie en/of huwelijksfeest, waarin u van al uw wensen wordt voorzien. U kunt kiezen voor een buiten- of binnenceremonie waarbij u kunt genieten van een heerlijk huwelijksdiner en/of uw receptie feestelijk af sluiten in ons restaurant. Tevens kunt u op Golfbaan Weesp een fotoreportage maken met uw gasten en uw partner.

Wij zorgen ervoor dat u niets ontbreekt op deze mooiste dag!

Tennisgolf

Golfbaan Weesp heeft als eerste Golfbaan in Nederland TennisGolf geïntroduceerd; Hierbij wordt met een tennis racket afgeslagen op een normale Golfhole.

Als de Green wordt bereikt gaat de speler verder met de putter. Het is de bedoeling in zo min mogelijk slagen de green te bereiken. Men kan als onderdeel van een bedrijfsuitje 3 of 6 holes spelen maar ook een losse 9 holes ronde.

De Golfbaan heeft alle benodigde materialen in huis en krijgt u mee de baan in. Ook een koelbox met koude drankjes behoort tot de mogelijkheden om mee in de ronde te nemen.

Per 3 holes rekenen we 5 euro per persoon.

Iedereen kan TennisGolf spelen; er is geen kleding voorschrift behoudens vlakke, zo mogelijk sportieve schoenen

Op Zaterdag 15 september wordt het Noord-Hollands Kampioenschap TennisGolf gespeeld over 9 holes tussen 15 uur en 17 uur. U kunt zich opgeven per team van 4 spelers of individueel; Kosten per persoon 15 euro. Aansluitend BBQ.