Brasserie

Op Golfbaan Weesp vindt u Bar en Brasserie Golfbaan Weesp. Een kleinschalige en gemoedelijke brasserie met een prachtig terras en uitzicht op de golfbaan. U kunt altijd neerstrijken voor een heerlijke lunch, een borrelgarnituur of voor een hoofdgerecht. In de zomer biedt Bar en Brasserie Weesp u een uitgebreide menu keuze, passend bij het seizoen, waarbij u kunt kiezen voor een snelle daghap, wanneer u iets minder tijd heeft, of een uitgebreid driegangenmenu voor een avondvullend programma.

Tevens is de brasserie beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor u neerzetten inclusief buffet, een met u samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Golfen en eten

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met uw medespelers. Een etentje in de brasserie geeft u net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt uw dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Weesp makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij u kunnen bieden.