Business Club

Business en leisure combineren kent veel voordelen. Tijdens een ronde golf kunt u gemakkelijk netwerken in een ontspannen sfeer. Bij Golfbaan Weesp weet men elkaar zakelijk uitstekend te vinden. Het is vooral de ongedwongen sfeer en de gezelligheid die maken dat directeuren, eigenaren en managers hun hobby met veel plezier kunnen combineren met het zakelijk netwerken.

Netwerken staat centraal bij de Businessclub Weesp. De diversiteit van de aangesloten bedrijven is groot. Bovendien zijn deze bedrijven niet alleen lokaal, maar ook regionaal georiënteerd. Dit maakt de Businessclub van Golfbaan Weesp zo uniek en ook interessant voor uw bedrijf!

Golfbaan Weesp draagt het bedrijfsleven een warm hart toe. Wij bieden u bedrijfspakketten aan waarbij golfen en zaken al snel samengaan. Tevens biedt de golfbaan u uitstekende faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen, seminars, presentaties en zakenlunches en -diners.

Eens per maand wordt er een business dag georganiseerd. U speelt deze dag een gezellige wedstrijd met na afloop een gezellig diner. Uiteraard bent u vrij om aan deze dagen deel te nemen. Uw eigen golfdag organiseren kan natuurlijk ook!

De business dagen worden op aantrekkelijke tijden georganiseerd, zodat uw agenda niet direct voor de hele dag hoeft worden geblokt.

U bent van harte welkom voor een introductie middag bij Businessclub Weesp, aanmelden kan via Friso Verhoeve / 06-51312329.

Wilt u meer informatie over alle voordelen van het business lidmaatschap en de kosten van de verschillende bedrijfspakketten?

Bedrijfsleden