Strengere coronamaatregelen

Beste golfer, 

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat de overheid nieuwe maatregelen heeft aangekondigd die de oplopende covid-19 besmettingen moeten terugdringen. Deze maatregelen zijn van kracht vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur. Eén van de maatregelen is dat alle horeca moet sluiten. Het goede nieuws is dat we wel kunnen blijven golfen. Dit met maximaal vier personen per flight en rekening houdend met anderhalve meter afstand. Wellicht ten overvloede: dus óók op het parkeerterrein.

Openingstijden receptie
De receptie is dagelijks geopend tussen 9.00 en 17.00 uur voor het boeken van starttijden. Dit kan telefonisch op 0294 269057. Na 17.00 uur zijn we niet meer bereikbaar. Alleen met een gereserveerde starttijd kunt u de golfbaan op. Men dient zich vooraf bij de receptie te melden. Bij zeer slechte weersomstandigheden zal de receptie beperkt of niet open zijn. Houd hiervoor de website in de gaten.

Houd bij de receptie anderhalve meter afstand van elkaar, óók ten opzichte van onze medewerkers. Er mogen maximaal vier spelers tegelijk binnen zijn.
Draag in het clubhuis altijd een mondkapje.

De toiletten zijn beperkt toegankelijk. Ga zoveel als mogelijk thuis naar het toilet. Alleen bij hoge nood kan dit in het clubhuis. Vanwege de preventieve hygiënemaatregelen is het vullen van waterflessen of bidons niet toegestaan. De kleedkamers zijn vanwege de strengere eisen niet toegankelijk.

Greenfee spelers
Voor hen geldt dat er vooraf een greenfee of rittenkaart besteld en betaald moet worden via onze webshop. Toon bij de receptie het betalingsbewijs – uitgeprint of op de telefoon. Ook kunt u bij controle in de baan gevraagd worden uw startbewijs te tonen.

In de baan
  • Er zijn geen bunkerharken aanwezig en de vlag dient in de hole te blijven staan.
  • Ontsmet voor- en achteraf uw handen.
  • Momenteel zijn trolley’s toegestaan, maar kunnen bij natte weersomstandigheden verboden worden. Bij gebruik van winterbanden zullen we trolley's langer kunnen toestaan. Winterbanden zijn verkrijgbaar via diverse golfsites voor ca. 40 euro per set van 3 banden.
  • De driving range is voor iedereen toegankelijk. Houd ook hier de anderhalve meter afstand.


Golfschool
De lessen tot groepen van vier personen gaan gewoon door. Over de mogelijkheden voor wintertrainingen wordt u nader geïnformeerd via nieuwsbrief of email. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met uw golfpro: Tjerk van de Horst tjerk@golfschoolweesp.nl of Roderick Paardekooper, info@roderickpaardekooper.nl.

Horeca
Vanaf heden kunnen bezoekers geen gebruik maken van de horecafaciliteiten zowel binnen als buiten op het terras. Indien de receptie is geopend (afhankelijk van de weersomstandigheden) biedt Brasserie Weesp koffie/thee/chocolademelk, drankjes en diverse broodjes aan om mee de baan in te nemen. Het nuttigen hiervan is helaas zowel in het clubgebouw als op het terras door de maatregelen verboden.

Als we ons allen strikt aan de regels houden kunnen we komende herfst en winter blijven golfen. Er wordt streng gecontroleerd en wij zullen u, indien nodig, aanspreken om u aan de regels te houden. Dit alles om er voor te zorgen dat er geen verdergaande maatregelen nodig zijn.


Heeft u nog vragen dan kunt u ons mailen op info@golfweesp.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Golfbaan Weesp