Nieuw: Online boeken via Chronogolf

Beste leden,

Vanaf maandag 3 april introduceren we het online boeken van starttijden. Zo kunt u straks 24/7 uw favoriete speeltijden boeken via www.chronogolf.com. Ook komt op onze website rechtsboven een button 'Starttijden boeken'.

Chronogolf is een klantvriendelijk boekingssysteem die al op verschillende golfbanen in de regio met tevredenheid wordt gebruikt. U krijgt van alle boekingen een keurige bevestiging.

Controle in de baan wordt hierdoor eenvoudiger waardoor we ook geen baanlabels of greenfee labels meer uitgeven.

De vaste baanleden krijgen maandag 3 april een instructiemail om een account te bevestigen.
Download gelijk de app Chronogolf (by Lightspeed) zodat u alles nog sneller via uw telefoon kunt boeken.

U kunt 3 weken van tevoren een starttijd boeken en maximaal 3 boekingen tegelijk hebben uitstaan waarop we controleren.

De overige spelers (strippenkaarthouders, voucher, ANWB leden en overige greenfee spelers) kunnen ook online boeken vanaf maandag 3 april, waarbij een emailadres noodzakelijk is.

Aanmaken van een account kan via het kopje Inschrijven en duurt slechts een paar minuten. Dit kan via de website van Chronogolf of via de app Chronogolf (by Lightspeed).

Betaling voor de greenfees middels vouchers, strippenkaarten of per pin blijft bij de receptie eo de horeca van de baan.

Het boeken van starttijden per telefoon kan nog wel maar is niet aan te bevelen, het duurt langer, is minder nauwkeurig en ook slechts mogelijk gedurende de beperkte openingstijden van de receptie.