Golfen is gezond!

Beste golfer,

Vanaf de heropening op 11 mei zien we een groeiend aantal nieuwe spelers naast de bestaande spelers, die een ronde golfen op onze baan. Lekker lopen en golfen in de buitenlucht wordt als veilig en gezond ervaren en dat is het ook!

Reserveringen
Er kunnen weer starttijden voor 18 holes worden gereserveerd. Wel met een maximum van 3 keer 9 of 18 holes. Voor zowel de driving range als de horeca hoeft niet meer te worden gereserveerd. Voor groepen en diners is het wel aan te bevelen om te reserveren.

Geeft u duidelijk bij onze receptie aan of het een 9 of 18 holes ronde betreft. Voor een ronde van 18 holes dienen we namelijk twee starttijden te reserveren. Dit is wel eens passen en meten omdat de duur van een eerste ronde kan verschillen, afhankelijk van de drukte in de baan en het aantal spelers in een flight. Hierdoor kunt u mogelijk niet altijd doorlopen op de gewenste tijd. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Om iedereen op drukke dagen, bijvoorbeeld de zondag, te kunnen laten spelen zijn we gerechtigd om flights/spelers samen te voegen. Kunt u veelal doordeweeks spelen dan kunt u mogelijk de zondag overslaan ten behoeve van de golfers die door de week werken. Laat u het even weten als u niet komt? Wij kunnen dan andere spelers blij maken.

Harken, vlaggenstokken, cups en ballenwassers
Deze week zijn de harken en ballenwassers terug geplaatst. Ook zijn de cups niet meer verhoogd en mag de vlaggenstok weer uit de hole worden gehaald. Er zijn nieuwe stevige stalen cups geplaatst.
Wij vragen u om de golfbal niet met uw golfclub of via het omhooghalen van de vlaggenstok uit de hole te halen. Dit beschadigd vaak de rand van de hole of de cup. Met de hand de bal eruit halen voorkomt deze beschadigingen. Of gebruik bijvoorbeeld een ballenraper achterop de putter en druk de golfbal hier in vast.

Tip: de afgelopen weken is er sneller doorgespeeld. Veel spelers vonden de vlag in de hole laten staan prima. Voor het speeltempo dus prima. Wel wordt nadrukkelijk verzocht om de handen zowel voor de ronde als na de ronde grondig te wassen.

Groene zone
Het stukje groen bij het pad naar hole 7 is zeer in trek bij onze dierlijke bezoekers. Langs het pad hebben we een klein strookje grond los gefreesd en daar zaden gestrooid waar we mooie bloemen verwachten voor de bijen en vogels. Om dit stukje groen te beschermen, hebben we dit nu afgezet met boomstammetjes en met groene paaltjes met een blauwe kop. Daarom vragen wij iedereen om gebruik te maken van het pad, ligt de bal in het stukje groen laat a.u.b. de trolley en/of tas op het pad staan, pak uw bal en speel verder met een free drop.

Nieuwe investeringen
Bunkerzand
Deze week is er geïnvesteerd in nieuw wit bunkerzand. Dit zand is fijner van samenstelling waardoor u eenvoudiger vanuit de bunker kunt spelen. Het wordt op deze manier een lust om in en uit de bunker te slaan!

Twee nieuwe werkbuggies
Het team van Mark Goudberg, samen met diverse vrijwilligers, werken hard in de baan. Om al dit werk te verzetten zijn er twee nieuwe werkbuggies aangeschaft.

Fringe
Ook is er een fringemaaier aangekocht, deze maait een rand om de green die de overgang eenvoudiger maakt van fairway naar green.

De BBQ gaat aan op golfbaan Weesp!
Onze chef kok Leo steekt de BBQ aan en wel op iedere woensdag eind van de middag en zondag vanaf 13.00 uur! Kom en laat je verrassen door echt creatieve BBQ gerechten vanaf 7,50 euro tot 17,50 euro.

Aanbiedingen
Vriendje voor een tientje maakt plaats voor Kennismakingspakket
Het ‘vriendje voor een tientje’ komt te vervallen. Neemt u als baanlid een introducé mee dan bieden wij het Kennismakingspakket aan, bestaande uit twee greenfees 9 holes plus 10 ballen voor slechts 25 euro.

Sunset aanbieding
In de weekenden na 17.00 uur voordelig golfen. Twee greenfees 9 holes voor maar 20 euro en 2 greenfees 18 holes voor 35 euro. Een aanrader voor de zomeravonden.

Starterspakket
Voor familie, kennis of vriend: 5 lessen tot baanpermissie, 4 greenfees 9 holes en 15 euro baltegoed voor de driving range. Dit alles voor maar 149 euro!

Bezoek nu ook onze webshop golfweesp.nl
Meer aanbiedingen zijn te vinden in onze webshop via op de website www.golfweesp.nl

Met sportieve groet,
Team Golfbaan Weesp