U kunt telefonisch (dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur) een starttijd reserveren op 0294-269057

Business Club

Business en leisure combineren kent veel voordelen. Tijdens een ronde golf kunt u gemakkelijk netwerken in een ontspannen sfeer. Bij Golfbaan Weesp weet men elkaar zakelijk uitstekend te vinden. Het is vooral de ongedwongen sfeer en de gezelligheid die maken dat directeuren, eigenaren en managers hun hobby met veel plezier kunnen combineren met het zakelijk netwerken.

Bedrijvencompetitie

Netwerken en golf; het blijft een gouden combinatie! De Golfbaan Weesp Bedrijvencompetitie is een reeks van 6 wedstrijden, waaraan bedrijven die geen lid zijn van Golfbaan Weesp ook kunnen deelnemen! Op iedere eerste donderdag (april t/m oktober) van de maand wordt een 9-holes wedstrijd gespeeld.

We spelen met teams van vier personen en de teamsamenstelling mag per wedstrijd variëren.

Bedrijfsuitje

Samen met uw collega’s of relaties een intensieve periode op het werk afsluiten? Een uitje organiseren in het teken van teambuilding? Of een gezellig samenzijn met uw collega’s buiten de werkvloer om? Veel bedrijven gingen u voor en organiseerden hun bedrijfsuitjes op Golfbaan Weesp.

Vergaderen

Golfbaan Weesp is de unieke en sfeervolle locatie plek voor het organiseren van vergaderingen, trainingen, presentaties, seminars, workshops, recepties voor bedrijven en groepen. Vele ondernemers gingen u voor, waaronder BNI WAUW en Rotary Weesp.