Business Premium Pakket

Voor bedrijven bieden we een bijzondere mogelijkheid: het Business Premium pakket.

Met dit pakket kunt u niet alleen uw medewerkers en relaties laten genieten van het slaan van ballen, deelname aan een ronde of een golfclinic, maar ook profiteren van andere voordelen.

Dit omvat 6000 ballen voor gebruik op onze driving range door u, uw personeel of relaties, 4 deelnemers voor een bedrijfsgolfcompetitie of een golfclinic voor maximaal 10 personen, 8 vrij besteedbare of weggeefbare greenfees voor 9 holes, gratis gebruik van onze ruime vergaderzaal op de eerste etage, reclame-exposure met een eigen bord of vlag, en vermelding op onze website waar jaarlijks 20.000 (zakelijke) golfers hun starttijden boeken.

Business Club

Business en leisure combineren kent veel voordelen. Tijdens een ronde golf kunt u gemakkelijk netwerken in een ontspannen sfeer. Bij Golfbaan Weesp weet men elkaar zakelijk uitstekend te vinden. Het is vooral de ongedwongen sfeer en de gezelligheid die maken dat directeuren, eigenaren en managers hun hobby met veel plezier kunnen combineren met het zakelijk netwerken.

Bedrijvencompetitie

Netwerken en golf; het blijft een gouden combinatie! De Golfbaan Weesp Bedrijvencompetitie is een reeks van 6 wedstrijden, waaraan bedrijven die geen lid zijn van Golfbaan Weesp ook kunnen deelnemen! Op iedere eerste donderdag (april t/m oktober) van de maand wordt een 9-holes wedstrijd gespeeld.

We spelen met teams van vier personen en de teamsamenstelling mag per wedstrijd variëren.

Bedrijfsuitje

Samen met uw collega’s of relaties een intensieve periode op het werk afsluiten? Een uitje organiseren in het teken van teambuilding? Of een gezellig samenzijn met uw collega’s buiten de werkvloer om? Veel bedrijven gingen u voor en organiseerden hun bedrijfsuitjes op Golfbaan Weesp.

Vergaderen

Golfbaan Weesp is de unieke en sfeervolle locatie plek voor het organiseren van vergaderingen, trainingen, presentaties, seminars, workshops, recepties voor bedrijven en groepen. Vele ondernemers gingen u voor, waaronder BNI WAUW en Rotary Weesp.