Nieuwsbrief 13-02-2018

Nieuwsbrief 13-02-2018

Baan condities

Inmiddels is de baan weer geopend. Wel zal de speelbaarheid dagelijks door de greenkeeper, de pro’s en het management worden beoordeeld en op de verenigingssite worden vermeld. In geval van vorst kunnen de greens niet bespeeld worden en worden de vlaggen in de winter cups geplaatst.

Greenkeeping

V.l.n.r. Marvin de Vink en Sjaak Berkhout
V.l.n.r. Marvin de Vink en Sjaak Berkhout

Met het zeer ervaren golfbaan onderhoud bedrijf HGM (Hollandsche Greenkeeping Maatschappij) is overeenstemming bereikt voor het onderhoud van de baan. Marvin de Vink, die een aantal jaren ervaring heeft opgedaan op de topbaan The International, is onze hoofdgreenkeeper. Hij wordt daarin bijgestaan door projectleider Sjaak Berkhout (o.a. Haarlemmermeersche, International).

Clubhuis

Inmiddels heeft het management de beschikking over de sleutels van het clubhuis. De komende weken worden diverse zaken opgeknapt welke veelal inpandig zijn. De (nieuwe) horeca- en gebruiksvergunningen zijn in aanvraag, waarvoor echter circa 2 maanden behandeltermijn staan. Hierdoor verwachten we eind april het clubhuis voor een ieder te kunnen openen en een hapje en een drankje te kunnen serveren.
Vanaf die datum zullen ook de lockers weer beschikbaar zijn om te huren.

Golfschool

Met Head Pro Tjerk van der Horst en Roderick Paardekooper is volledige overeenstemming bereikt voor het door hun exclusief exploiteren van Golfschool Weesp voor de komende 5 jaar. Dit inclusief de verkoop van golfartikelen en club fitting.

Horeca

Er zijn constructieve gesprekken gevoerd met de beoogd horeca partners, de familie Mooij van het Wapen van Diemen. Vanaf het begin zijn ze enthousiast over de horeca mogelijkheden op de golfbaan. Belangrijk aspect daarbij is dat men ook liefhebbers van de golfsport zijn.

Naam en logo

We hebben geluisterd naar de opmerkingen van diverse belanghebbenden, waaronder de leden. Hierdoor is besloten om de naam Golfbaan Weesp te hanteren. Het logo is ook op de schop gegaan o.a. met elementen uit het wapen van Weesp, het iconische clubhuis erin verwerkt. Evenals de palmbomen die geplaatst gaan worden met op de voorgrond de green met vlag en bal, deels omringd door water. Wij denken dat clubleden Joost Leijten en Monica Jenster, van het creatief bureau Maximum Koppel, een heel origineel en fris logo hebben ontworpen, welke de lading dekt.

Speelrechten en greenfee tarieven

Vanaf 1 maart bieden we jaarkaarten aan met onbeperkt speelrecht voor de rest van dit kalenderjaar.
We rekenen hiervoor € 375 inclusief 6% btw. Indien u deze kaart wilt aanschaffen, vragen wij u een email te sturen naar Friso Verhoeve (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), svp met vermelding van uw NAW-gegevens en telefoonnummer.
U ontvangt dan een factuur.

Het reserveren van starttijden zal over enige maanden online, via de app of telefonisch kunnen. Voor die tijd zonder reserveren gewoon via de ballenspiraal.

Voor losse greenfees berekenen wij prijzen vanaf € 12,50 voor 9 holes en € 22,50 voor 18 holes. Als u verwacht 3 keer (of vaker) per maand 9 holes te spelen, bent u in dit geval voordeliger uit met een jaarkaart.

Bedrijfslidmaatschappen

Bedrijfslidmaatschappen zijn 'op maat' vorm te geven. Dit kan al vanaf een bedrag van € 475,- Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Friso Verhoeve (06-51312329) of Gerhard van Galen (06-51811467).


Afdrukken   E-mailadres