Golfbaan Weesp

Voor optimale ontspanning, sportbeleving en culinair genot.

Tarieven

Jaarkaart 2018

Onbeperkt speelrecht

€ 75,-

Maandkaart 2018

Minimaal 12 maanden

€ 37,50

Greenfee 18 holes

Standaard

€ 25,-

5-rittenkaart

€ 100,-

Greenfee 9 holes

Standaard

€ 15,-

5-rittenkaart

€ 60,-

Greenfee wintergeens

18 holes

€ 15,-

9 holes

€ 10,-

Jaarkaart Jeugd (onder 23)

Onbeperkt speelrecht

€ 150,-

Greenfee Jeugd 18 holes

Standaard

€ 15,-

Greenfee Jeugd 9 holes

Standaard

€ 10,-

Aanvraagformulier

Tennisgolf

golftennis 600Golfbaan Weesp heeft als eerste Golfbaan in Nederland TennisGolf geïntroduceerd; Hierbij wordt met een tennis racket afgeslagen op een normale Golfhole.

Als de Green wordt bereikt gaat de speler verder met de putter. Het is de bedoeling in zo min mogelijk slagen de green te bereiken. Men kan als onderdeel van een bedrijfsuitje 3 of 6 holes spelen maar ook een losse 9 holes ronde.

De Golfbaan heeft alle benodigde materialen in huis en krijgt u mee de baan in. Ook een koelbox met koude drankjes behoort tot de mogelijkheden om mee in de ronde te nemen.

Per 3 holes rekenen we 5 euro per persoon.

Iedereen kan TennisGolf spelen; er is geen kleding voorschrift behoudens vlakke, zo mogelijk sportieve schoenen

Op Zaterdag 6 oktober wordt het Noord-Hollands Kampioenschap TennisGolf gespeeld over 9 holes tussen 15 uur en 17 uur. U kunt zich opgeven per team van 4 spelers of individueel; Kosten per persoon 15 euro. Aansluitend BBQ.

Golfbaan

golfbaanZeer centraal gelegen uitdagende en toegang vriendelijke golfbaan in Weesp, tussen Amsterdam Zuid en het Gooi. Aan de provinciale weg N236 en 5 minuten gelegen van zowel de A1 als de A9. Aan het Amsterdam Rijnkanaal, waar het passeren van de grote binnenvaart schepen een lust voor het oog is, speelt u op een uiterst gevarieerde en uitdagende par 3 en par 4 baan. De par 3 holes zijn tussen de 90 en 160 meter. De gemiddelde afstand van de par 3 holes zijn met gemiddeld 125 meter per hole te vergelijken met de par 3 holes op grote banen en veel langer dan een gemiddelde par 3 korte baan. Op de holes kunt u al uw clubs nodig hebben en op de par 4 hole van 237 meter met dogleg naar rechts kunt u met de driver afslaan. Men kan dus spreken over een par 3 plus baan. Dit alles in een rustieke omgeving met een fantastisch en sfeervol clubhuis. Door de laagdrempelige en ontspannen sfeer voelt zowel de beginnende als de ervaren golfer zich op zijn gemak. De baan is geschikt voor zowel beginners, senioren maar ook zeker voor de gevorderden. De baan is qualyfing en als u op deze baan uw handicap speelt, dan bent u een klasbak! Over 9 holes speelt u gemiddeld (in een tweebal) 1,25 uur en over 18 holes 2,5 uur. Zo is een balletje slaan voor of na het werk mogelijk! Kom dus snel een keer spelen op Golfbaan Weesp; u zult verrast worden!

Een uitdagende baan

uitdagende baanDeze 9 holes par en par 4 baan met 18 verschillende tee boxen en dus 18 verschillende afstanden tussen de circa 100 en 240 meter is verassend leuk, afwisselend en zeker niet eenvouding. Een hoge bomensingel van 30 meter tussen de holes 1,2 en 9 (resp. 10,11,18) en de waterpartijen op de holes 4, 7 en 9 (resp. 13,16 en 17) vergen een grote accuratesse van de spelers.

Men kan dus met recht spreken over een golfbaan met karakter en moeilijkheidsgraad . Speelt u hier uw handicap dan speelt u dat overal. Dit in combinatie met het karakteristieke en volgens sommigen zelf iconische clubhuis maakt het, dat u deze baan een keer moet spelen!

Holes

Hole 1 en 10
Hole 1 en 10
Hole 1: Start
Draw, fade of rechtuit, alles kan op de openingshole, maar de hoge bomen links en out of bounds-water rechts straffen afzwaaiers richting de lastige green met ondulatie meteen af.
LengteSIPar
110133
Hole 10: Nieuwe kansen
De eerste hole van de tweede ronde vraagt om een lichte fade. Een tikkeltje voor de green landen verdient de voorkeur als de vlag voorop staat.
LengteSIPar
13083
Hole 2 en 11
Hole 3 en 12
Hole 4 en 13
Hole 5 en 14
Hole 6 en 15
Hole 7 en 16
Hole 8 en 17
Hole 9 en 18

Golfvereniging Weesp

Golfvereniging Weesp is een vereniging waar sociale binding, golfen en gezellige activiteiten centraal staan.

Activiteiten

De vereniging organiseert veel leuke en sportieve activiteiten. Zoals diverse toernooien, instuif-ochtenden, dames- en herenmiddagen, activiteiten waar u als lid zo aan kunt deelnemen. En maakt u zich geen zorgen over uw spel. Iedereen kan meedoen!

Veel ruimte voor beginnende golfers

Golfers die pas beginnen nemen natuurlijk les van één van onze professionals. Er worden door de club activiteiten voor beginnende golfers georganiseerd die de eerste stappen op de baan en binnen de vereniging gemakkelijk, gezellig én voordelig maken. U bent van harte welkom! Wilt u komen golfen? Niet-leden zijn van harte welkom! Kom dus gerust langs! De vereniging communiceert met name via haar website met haar leden. Hier vindt u alle informatie over de club alsook de wedstrijden en evenementen die Golfvereniging Weesp organiseert.

Image

Er hangt een erg vriendelijke sfeer en we werden vriendelijk ontvangen door het personeel.