Golfprofessionals

Het gezamenlijke doel van de Professionals van Golfschool Weesp is om iedere golfer beter te laten te spelen op zijn of haar niveau. Play with a smile!

Tjerk van der Horst

Tjerk van der Horst

Sinds januari 2016 is Tjerk Headprofessional van Golfschool Weesp. Na zijn C.I.O.S.-opleiding (bewegingsagoog) in 2009 heeft hij bij de PGA Holland de opleiding tot golfprofessional afgerond.

In 2014 heeft hij via Iron Shirt of Golf veel kennis opgedaan van het mentale en fysieke aspect. De afgelopen jaren heeft hij veel golfers begeleid naar een beter niveau. Ook ondersteunt Tjerk zijn lessen met een flightscope. De flightscope is een doppler radar systeem waarmee je gegevens van club en balvlucht krijgt. Het systeem is een perfecte ondersteuning bij de lessen die Tjerk verzorgt.

Plan een afspraak met Tjerk

Roderick Paardekooper

roderick paardekooperRoderick, geboren in Amsterdam, opgegroeid in Muiden en nu woonachtig in Amsterdam.

Roderick is in 1996 begonnen met golfen op Golfcentrum Weesp, waar hij zijn eerste golflessen heeft gevolgd bij Hayo Bensdorp.

Na een aantal jaren is Roderick lid geworden bij de Zaanse Golfclub, en heeft daar in de competitie gespeeld bij heren 1.

In 2011 heeft Roderick de overstap gemaakt van amateur naar professional. In maart van dat jaar is hij gestart aan de golf opleiding bij de PGA en tijdens deze periode heeft hij stage gelopen bij Ralph Miller op Old Course Loenen.

Nu vervolgt Roderick zijn golfcarrière op Golfcentrum Weesp, waar hij zich bij het team van Golfschool Weesp voegt.

Plan een afspraak met Roderick

Iron Shirt of Golf

Zeker als je al langer golft, heb je het al lang begrepen: golfen gaat over méér dan techniek.

Ongetwijfeld weet je dat het verstandig is om je te concentreren als je een goede bal wilt slaan. 'Focus', nog zo'n vage, niet nader omschreven notie. En dat je tijdens het rondje golf 'niet te veel moet denken', dat het 'stil moet zijn in je hoofd' en dat je het moet laten gebeuren - je snapt het wel, maar HOE?

Welk type golfer ben jij? Heb jij een mep, een zwiep of een swing?

Hoe je jouw swing herhaalbaar maakt.

https://ironshirt.golf/

Elke ronde is hier anders, rechte slagen worden beloond maar alleen als je de greens raakt