Tennisgolf

golftennis 600Golfbaan Weesp heeft als eerste Golfbaan in Nederland TennisGolf geïntroduceerd; Hierbij wordt met een tennis racket afgeslagen op een normale Golfhole.

Als de Green wordt bereikt gaat de speler verder met de putter. Het is de bedoeling in zo min mogelijk slagen de green te bereiken. Men kan als onderdeel van een bedrijfsuitje 3 of 6 holes spelen maar ook een losse 9 holes ronde.

De Golfbaan heeft alle benodigde materialen in huis en krijgt u mee de baan in. Ook een koelbox met koude drankjes behoort tot de mogelijkheden om mee in de ronde te nemen.

Per 3 holes rekenen we 5 euro per persoon.

Iedereen kan TennisGolf spelen; er is geen kleding voorschrift behoudens vlakke, zo mogelijk sportieve schoenen

Op Zaterdag 15 september wordt het Noord-Hollands Kampioenschap TennisGolf gespeeld over 9 holes tussen 15 uur en 17 uur. U kunt zich opgeven per team van 4 spelers of individueel; Kosten per persoon 15 euro. Aansluitend BBQ.

Golftennis

Golftennis speelt u met een tennisbal en golfclubs; U kunt afslaan met een driver vanaf een rubber tee. Hierna één of twee slagen in de baan met een ijzer 7 en op de green de tennisbal putten met de putter. Deze spelvorm is met name geschikt voor diegene die enige golfervaring hebben.

Erg leuk om het contrast met grote banen te ervaren. Je gaat weg met een soort all-in the family gevoel!