Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje organiseren?

Samen met uw collega’s of relaties een intensieve periode op het werk afsluiten? Een uitje organiseren in het teken van teambuilding? Of een gezellig samenzijn met uw collega’s buiten de werkvloer om? Veel bedrijven gingen u voor en organiseerden hun bedrijfsuitjes op Golfbaan Weesp.

Personeelsuitjes

Golfbaan Weesp is de perfecte locatie voor uw personeelsuitje. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportief element en de link leggen met golfen. De mogelijkheden voor sportieve uitjes op de golfbaan zijn zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een gehele golfdag of kunt het maken van een mooie wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving rondom de golfbaan.

Personeelsfeestjes en borrels

Op zoek naar een locatie voor uw feest, een etentje of voor een borrel, dan kunt u uiteraard terecht in ons restaurant. Een knus, gezellig restaurant, inclusief terras, met een prachtig uitzicht over Golfbaan Weesp. In het restaurant kunt u er voor kiezen om een gezellig hapje te komen eten tijdens de lunch of het diner, of kiezen voor een drie-gangenmenu of buffet!

Mocht u uw bedrijfsuitje willen plannen in combinatie met een vergadering of een workshop stelt Golfbaan Weesp graag een van haar vergaderzalen voor u beschikbaar.

Samen met ons horeca- en salesteam zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfeest een fantastische aangelegenheid wordt en een evenement waar u en uw collega’s nog lang over zullen praten!

Wilt u alle mogelijkheden en prijzen inzien? Dan kunt u Friso Verhoeve benaderen per telefoon of via email friso@golfweesp.nl

Uitdagende baan om te spelen, vooral goed om het korte spel te oefenen.