Business Club

vergaderingBusiness en leisure combineren kent veel voordelen. Tijdens een ronde golf kunt u gemakkelijk netwerken in een ontspannen sfeer. Bij Golfbaan Weesp weet men elkaar zakelijk uitstekend te vinden. Het is vooral de ongedwongen sfeer en de gezelligheid die maken dat directeuren, eigenaren en managers hun hobby met veel plezier kunnen combineren met het zakelijk netwerken.

Netwerken staat centraal bij de Businessclub Weesp. De diversiteit van de aangesloten bedrijven is groot. Bovendien zijn deze bedrijven niet alleen lokaal, maar ook regionaal georiënteerd. Dit maakt de Businessclub van Golfbaan Weesp zo uniek en ook interessant voor uw bedrijf!

Golfbaan Weesp draagt het bedrijfsleven een warm hart toe. Wij bieden u bedrijfspakketten aan waarbij golfen en zaken al snel samengaan. Tevens biedt de golfbaan u uitstekende faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen, seminars, presentaties en zakenlunches en -diners.

Eens per maand wordt er een business dag georganiseerd. U speelt deze dag een gezellige wedstrijd met na afloop een gezellig diner. Uiteraard bent u vrij om aan deze dagen deel te nemen. Uw eigen golfdag organiseren kan natuurlijk ook!

De business dagen worden op aantrekkelijke tijden georganiseerd, zodat uw agenda niet direct voor de hele dag hoeft worden geblokt.

U bent van harte welkom voor een introductie middag bij Businessclub Weesp, aanmelden kan via Friso Verhoeve / 06-51312329.

Wilt u meer informatie over alle voordelen van het business lidmaatschap en de kosten van de verschillende bedrijfspakketen? In dit bestand vindt u alle informatie.

Bedrijfspakketten

Par (€ 475,-)

20 greenfees voor 9 holes of 1 persoonlijk onbeperkt speelrecht

Naamsvermelding in het clubhuis en op de website

Deelname aan het business tournament voor 2 personen

Birdie (€ 675,-)

20 greenfees voor 9 holes of 1 persoonlijk onbeperkt speelrecht

4 keer deelname voor 2 personen aan bedrijven golf competitie incl ontvangst, buffet en prijzen. Greenfee wordt afgeboekt van het tegoed

Naamsvermelding in het clubhuis en op de website

Deelname aan het business tournament voor 2 personen

Eagle (€ 975,-)

40 greenfees voor 9 holes of 20 greenfees voor 9 holes en 1 persoonlijk onbeperkt speelrecht of 2 persoonlijke onbeperkte speelrechten

4 keer deelname voor 2 personen aan bedrijven golf competitie incl ontvangst, buffet en prijzen. Greenfee wordt afgeboekt van het tegoed

Naamsvermelding in het clubhuis en op de website

Deelname aan het business tournament voor 2 personen

Prijzen zijn geldig voor 2018 en excl. btw

Bedrijfsleden

Maximum Koppel
Nikkessen Projecten
Total Location Control
Corba Consulting
Verhoeve & Faber
64 G Photography
About Payrolling
Rojas
BDKL
Hypotheekverlager
VSD Dienstverlening
Teamwork OG
Boermans
Sportverlichting.com
iConneqt
SheConsult
Van Galen Advies & Projecten
IamLuigi
Romana
CaraCara Travel
Jager Teamwork

Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje organiseren?

Samen met uw collega’s of relaties een intensieve periode op het werk afsluiten? Een uitje organiseren in het teken van teambuilding? Of een gezellig samenzijn met uw collega’s buiten de werkvloer om? Veel bedrijven gingen u voor en organiseerden hun bedrijfsuitjes op Golfbaan Weesp.

Personeelsuitjes

Golfbaan Weesp is de perfecte locatie voor uw personeelsuitje. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportief element en de link leggen met golfen. De mogelijkheden voor sportieve uitjes op de golfbaan zijn zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een gehele golfdag of kunt het maken van een mooie wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving rondom de golfbaan.

Personeelsfeestjes en borrels

Op zoek naar een locatie voor uw feest, een etentje of voor een borrel, dan kunt u uiteraard terecht in ons restaurant. Een knus, gezellig restaurant, inclusief terras, met een prachtig uitzicht over Golfbaan Weesp. In het restaurant kunt u er voor kiezen om een gezellig hapje te komen eten tijdens de lunch of het diner, of kiezen voor een drie-gangenmenu of buffet!

Mocht u uw bedrijfsuitje willen plannen in combinatie met een vergadering of een workshop stelt Golfbaan Weesp graag een van haar vergaderzalen voor u beschikbaar.

Samen met ons horeca- en salesteam zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfeest een fantastische aangelegenheid wordt en een evenement waar u en uw collega’s nog lang over zullen praten!

Wilt u alle mogelijkheden en prijzen inzien? Dan kunt u Friso Verhoeve benaderen per telefoon of via email friso@golfweesp.nl

Vergaderen

Vergaderen

Golfbaan Weesp is de unieke en sfeervolle locatie plek voor het organiseren van vergaderingen, trainingen, presentaties, seminars, workshops, recepties voor bedrijven en groepen. Vele ondernemers gingen u voor, waaronder BNI WAUW en Rotary Weesp.

Uitdagende baan om te spelen, vooral goed om het korte spel te oefenen.